Friday, August 24, 2007

Ut på Tur:)

såå denne uken har vi vært på tur til Queen Elizabeth national park. det var helt fantastisk, utrolig herlig å komme bort fra alt bråket i Kamapala noen dager:) vi dro på safari, så besøkte vi to norske jenter som jobber som lærere i en liten landsby der oppe. En veldig spesiell opplevelse, det var jo ukas høydepunkt når det kom hvite (mozungos) til byen, alle barna (og det er maange barn) kom løpende etter oss, så hadde de opptreden for oss på skolen:)






Fra safari:



Team Norway på tur:D (hvis noen undrer på hva det nede i hjørnet er, så er det altså skallen til Peder som har en tendens til å dukke opp på bilder:D)



LØØVEE!! dette var det beste vi fikk sett av hovedattraksjonen:)



Fra landsbyen:

Ungene i landsbyen syntes det var veldig fasinerende å bli tatt bilde av for å kunne se bilde etterpå så de flokket seg foran kameraet:) har en haug med bilder som dette, synes denne gutten var så utrolig sjønn (har enda ikke funnet ut hvordan jeg kan snu bildene...oh well:D)
Vi ble overlumpet av en skikkelig sandstorm, dette er en del av landsbyen!


Her danser og synger de for oss på skolen.





Nå har vi registrert oss på universitetet så da er vi klare for å begynne på mandag (det tok sin tid, som alt annet her:). Skal på ny safari i helgen med noen venner av oss, det blir bra:)
Well well, so long my friends:D skal prøve å skrive igjen i neste uke å få lagt ut noen bilder fra byen og campus:)

Thursday, August 16, 2007

Da sitter jeg her på en trådløs internettcafe og drikker capuccino:D Du finner små lommer av moderne sivilasjon her blant alt annet... vi bor heldigvis litt utenfor citycenter, for midt i byen er det ganske kaotisk, utrolig mye folk og biler. Hostelet vårt ligger rett ved en av de største slummene i byen, så det er ganske spesielt. men selv om der er mye fattigdom rundt oss er det utroligt trygt, vi bør ikke bevege oss alene ut i gatene etter klokken elleve om kvelden, men bortsett fra det er det ingen farer:)

Vi bor også i gåavstand fra universitetet. jeg var der for første gang i går, totalt anderledes fra vestlige universitet. selve campus er som en liten landsby, med støvete veier og mange hus og bygninger, små kafeer. alt er generelt ganske skittent og falleferdig (utenom enkelte fakulteter) men det har en utrolig bra atmosfære, så jeg liker det:D jeg møtte noen av professorene og, de var kjempe hyggelige og hjelpsomme! ellers begynner ikke skolen før ut i neste uke en gang, så det blir spennende.

haha, jeg har aldri skrevet blogg før så jeg vet liksom ikke helt hvordan det er normalt å avslutte, meen ha det bra allesammen:) tune in soon for more updates on my life as a student in Kampala!:D

Monday, August 6, 2007

Før avreise!

Jepp, så skal jeg til Uganda de neste fire månedene, og for å holde dere hjemme (og alle andre som skulle finne det interessant) oppdatert på hva som skjer der nede har jeg opprettet denne feiende flotte rosa bloggen:) jeg vet virkelig ikke hvordan internett tilgjengeligheten er der, men jeg skal prøve å få skrevet noen innlegg så ofte som mulig, kanskje jeg til og med klarer å laste opp noen bilder:)

Ellers er det under en uke til avreise nå og jeg føler ikke jeg har kontroll på noe som helst, men men regner med alt vil ordne seg når jeg lander i Uganda...:)