Friday, August 24, 2007

Ut på Tur:)

såå denne uken har vi vært på tur til Queen Elizabeth national park. det var helt fantastisk, utrolig herlig å komme bort fra alt bråket i Kamapala noen dager:) vi dro på safari, så besøkte vi to norske jenter som jobber som lærere i en liten landsby der oppe. En veldig spesiell opplevelse, det var jo ukas høydepunkt når det kom hvite (mozungos) til byen, alle barna (og det er maange barn) kom løpende etter oss, så hadde de opptreden for oss på skolen:)






Fra safari:



Team Norway på tur:D (hvis noen undrer på hva det nede i hjørnet er, så er det altså skallen til Peder som har en tendens til å dukke opp på bilder:D)



LØØVEE!! dette var det beste vi fikk sett av hovedattraksjonen:)



Fra landsbyen:

Ungene i landsbyen syntes det var veldig fasinerende å bli tatt bilde av for å kunne se bilde etterpå så de flokket seg foran kameraet:) har en haug med bilder som dette, synes denne gutten var så utrolig sjønn (har enda ikke funnet ut hvordan jeg kan snu bildene...oh well:D)
Vi ble overlumpet av en skikkelig sandstorm, dette er en del av landsbyen!


Her danser og synger de for oss på skolen.





Nå har vi registrert oss på universitetet så da er vi klare for å begynne på mandag (det tok sin tid, som alt annet her:). Skal på ny safari i helgen med noen venner av oss, det blir bra:)
Well well, so long my friends:D skal prøve å skrive igjen i neste uke å få lagt ut noen bilder fra byen og campus:)

4 comments:

Ann Therese said...

Yo:) Såg skikkelig kjekt ud! Får jo oppleva masse når dokk har fri fra skolen;) hehe, gjørr masse kjekke ting så lenge pengene strekke t! Det e viktig:) Glede meg t å se mer bilder fra Uganda:o) Have fun! LLove frän mej*

Birgit said...

Hei, ka e de dyrå (okser?) så e oppforbi løvå der? Trodde fysst det va ett dyr me to håver..:) Ser forresten spennande ut der!

Anonymous said...

Hei, hei Ingrid. Du har tydeligvis et spennende opphold- så flott. Få med deg alt du kan. Vi leser bloggen så får vi liksom være litt med på oppholdet. Her er det allerede høst. Nytt skoleår er startet, så det meste er i rute. Skal til København til helga - 30 års jubileum. Nå skal vi opp til Skude for å sjekke at alt er ok. Ha det bra. Take care ! Hilsen tante Liv

Anonymous said...

Hei INGRID!!!!!!!!!!!!!!!!!
I've visited your blog :) I had to see the pictures! Wow, soooo great !! I've tried to understand the Norwegian text, but uhuh no chance! :( Your language is so weird :P Hehe just kidding. I'm gonna send you an email soon, I promise! I haven't had much access to the internet lately...
Just wanted to let you know I miss you!
Big HUG from your Dutch friend Vera.