Tuesday, September 4, 2007

Party-uke i Kampala:D

Det har som sagt dratt litt ut før skolen kom i gang her i Kampala, men forrige mandag skulle det virkelig begynne å skje noe. Meen nei, jeg var på skolen de to første dagene, men en kombinasjon av slakkhet fra både universitetet og meg gjorde at det ble med det. (det er bare rundt halvparten av foreleserene som faktisk stiller opp, og for de forelesningene som det blir noe av er det utrolig mye uinteressant, har så og si null akademisk relevans...) så det ble en uke med mye festing i stedet:D er urolig gøy å gå ut her, som hvite får vi kanon mye oppmerksomhet (noe som kan være morsomt, men også slitsomt og til tider litt skummelt...:D)



Dream Team: Hilde, Jay og meg:) nå som vår kjære Jay har dratt hjem til London føler vi oss noe amputert, meen vi klarer oss, er på full utkikk etter en erstatter (det blir nok en vanskelig om ikke umulig oppgave)


Meg og Peder


Hilde og Jay



Dagen derpå i Mengo, Brian i et tradisjonelt afrikansk kostyme, bare fordi han syns det e behagelig å gå i:)



nei så nå er det ny uke og nye muligheter:) har fremdeles vært dårlig oppmøte fra foreleserene, men jeg har i det minste kommet meg på litt flere forelesninger:) Nå pøsregner det forresten ute, og her er det snakk om REGN, Bergen-regn er ingenting i forhold:D

I går var vi med STAO (save the aids orphans) og så på deres prosjekt her i en landsby utenfor Kampala. Skal dra opp igjen snart for å drive litt frivilligarbeid for dem, virker utrolig bra og interessant. Skal skrive mer om det + bilder snart:)

2 comments:

Ann Therese said...

hehe, kjekt å se bilder;) Nå squeezeklemmes me om under ei uga:p See u pretty soon in Uganda! Kram*

Anonymous said...

Hei ingrid. Høres ut som du har d bra selv om d går tregt.Hørtes veldig spennende ut å være med
STAO. Gleder meg til å høre
hvordan d arb går. Ellers har vi
d bra. Trond reiser til singapore
nå og blir der i 1 mnd, så det er
godt d er flere i fam som er ute i den store verden. Er en stund siden vi hørte fra flemming, de blir vist oppspist av mygg. klem